Főoldal - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Üdvözöljük weboldalunkon!

Fő tevékenységünk a számítógépek (PC-k), notebookok és laptopok teljes körű javítása, legyen a hiba akár hardveres, akár szoftveres.
Vállaljuk mindemellett számítógép hálózatok tervezését és kivitelezését, teljes körű rendszerfelügyeletet, weboldalak készítését, valamint híradástechnikai és elektronikai eszközök javítását is.


Legfrissebb hírünk


Változik az ARTISJUS jogdíjigazolás módja

 

Mint az ismeretes, a különböző üres adathordozók után (memóriakártya, pendrive, CD/DVD/BD lemezek, stb), illetve 2020. január 1-ét követően már a számítógépekben és laptopokban található beépített merevlemezek/SSD, valamint a külső meghajtók után is jogdíjat kell fizetni. Az eszközökön eddig egy hologramos matricával kellett igazolni, hogy az adott termékkel kapcsolatosan a jogdíj megfizetésre került.

 A járványhelyzet miatt az Artisjus egy ideje már felfüggesztette a magánmásolási jogdíj igazolására szolgáló hologramos matricák kiadását. Az új tájékoztató szerint továbbra is marad ez az eljárásrend legalább 2021. május 14.-ig. Ez idő alatt az újonnan érkező jogdíj köteles termékeken nem lesz a megszokott matrica, a jogdíj megfizetése a kibocsátott számlán kerül igazolásra.
Az átmeneti időben a jogdíjfizetés rendje nem változik, az adatszolgáltatások is megtörténnek, mint eddig. Az Artisjus a magánmásolási jogdíjfizetést igazoló matricákat nem adja át, ehelyett a jogdíjfizetési értesítő száma (JFÉ) igazolja a jogdíjfizetést.
A jogdíjfizetési értesítő számát (JFÉ) felvezetjük az általunk értékesített termékek számlájára. A terméken matrica vagy egyéb igazolás nem lesz.

További híreinket ide kattintva tekintheti meg.

W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek