Hírek - Fontos frissítést kapott a Windows XP - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Fontos frissítést kapott a Windows XP

Sikerült megszüntetni a frissítéskezelő brutálisan lassú működését.

A Windows XP terméktámogatásának áprilisi eldobása előtt több hónapnyi munkával a Microsoftnak végre sikerült megoldania az operációs rendszer egyik leglátványosabb problémáját, a foltozást kedden tette elérhetővé a vállalat.
Humoros módon a probléma pont a frissítéskezelőben volt, ugyanis a több évnyi foltozás súlya alatt megroppant a felépítmény, a már nem szükséges patchek listájának összeállítása elképesztően nagy számítási igényűvé vált. Az akár 100 százalékos processzorhasználattal járó folyamat a gyengébb számítógépeket órákra is képes volt használhatatlan szintre belassítani. A Microsoft először még novemberben próbálta megoldani a problémát, azonban a felhasználók bánatára meglepően mélynek bizonyult a nyúl ürege.

Korábbi hírekkel ellentétben az is napvilágot látott, hogy a Security Essentials használók jó ideig kapnak még frissítéseket a kártevőblokkolójukhoz, a szoftver nem vonul nyugdíjba 13 éve bevezetett, eddigi legnépszerűbb operációs rendszerrel, a Windows XP-vel együtt.

forrás: neowin
feltöltve: 2014. január 20.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek