Hírek - Késni fog a Windows 8.1 első frissítőcsomagja - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Késni fog a Windows 8.1 első frissítőcsomagja

A Windows 8.1 a korábban kiszivárgott információk alapján már jövő hónapra várt első frissítőcsomagja a jelek szerint csak némi késéssel válhat majd letölthetővé a felhasználók számára.

Legalábbis így értesült a ZDNet magazin, amelynek információi szerint az Update 1-ként emlegetett csomagot legkorábban csak áprilisban adhatja ki a Microsoft.

Azt, hogy az csúszás hátterében pontosan mi állhat, egyelőre nem lehet tudni. Ugyanakkor nem kizárt, hogy ennek nem technológiai, hanem stratégiai okai vannak. Redmond ugyanis áprilisban fogja megrendezni idei BUILD konferenciáját is, amin számos egyéb bejelentés - többek között a következő Windows főverzió első részletei - is várhatóak.

A hét elején egyébként előzetes verzióban már torrentre szivárgott frissítőcsomag elsősorban a Metro felület működését, illetve annak a hagyományos asztallal történő integrációját javítja majd - ezáltal megpróbálva vonzóbbá tenni az új operációs rendszert az új UI-tól idegenkedő felhasználók számára is. Ezen kívül egy új móddal is bővül majdbenne az Internet Explorer böngésző, ami pedig a cégek fenntartásait lesz hivatott orvosolni a Windows 8-cal szemben.

Ugyanakkor egy korábban kiszivárgott másik változtatást: az alapból az asztalra bootolás alapértelmezetté válását a legújabb hírek szerint ebben a verzióban végül mégsem fogja bevezetni a Microsoft, hanem az az idei év végére vagy jövő év elejére elkészülő Windows 9 egyik újításává válhat.



forrás: pcforum.hu
feltöltve: 2014. február 6.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek