Hírek - Rájöttek a hackerek, hogyan lehet frissíteni az XP-t - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Rájöttek a hackerek, hogyan lehet frissíteni az XP-t

A Microsoft nem ajánlja a nem hivatalos módszert, mert rendszerhibákat okozhat.

A 13 évvel ezelőtt megjelent Windows XP-t április 8-án küldte nyugdíjba a Microsoft, és bár egy rendkívüli biztonsági javítást még kiadott a rendszerhez, többé nem frissíti. Ezért is javasoltuk olvasóinknak korábban azt, hogy álljanak át valamilyen újabb rendszerre. A ZDNet beszámolója szerint a rendszerleíró adatbázis (registry) egyetlen bejegyzésének átírásával újra aktiválható a már nem működő Windows Update funkció a Windows XP-kben az operációs rendszer leginkább elterjedt, 32 bites verziói esetében.

Mint kiderült, a kevesebb mint egy perc alatt elvégezhető módosítás sem hoz tökéletes eredményt. A Microsoftnak a hírportálhoz eljuttatott közleménye szerint, ha valaki elvégzi a hacket, akkor a rendszerére nemcsak az otthoni Windows XP alaprendszerekhez, hanem a bankautomatákra és más rendszerekre szánt – csak 2019-ben nyugdíjba küldendő – Windows Embedded és Windows Server 2003 szoftverekhez megjelenő frissítések fogadását is aktiválja. 

Mivel ezek a frissítések eltérő rendszerekhez készülnek, inkompatibilitási problémákat okozhatnak.

forrás: origo

 
feltöltve: 2014. május 28.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek