Hírek - Megérkezett hazánkba is a közösségi WiFi - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Megérkezett hazánkba is a közösségi WiFi

Magyorországon egyedülálló szolgáltatást vezetett be a UPC, melynek segítségével bármely UPC előfizető csatlakozhat egy másik előfizető Wi-Fi routeréhez. Itt a Wi-Free!

A szolgáltatás minden kábel- és mobilinternetes ügyfél számára díjmentes vezeték nélküli wifi internetezést biztosít otthonukon kívül, országszerte, a UPC hálózatai mentén.
A UPC Wi-Free hálózat az internet-előfizető ügyfeleinknél elhelyezett WiFi kábelmodemek felhasználásával jön létre. Ezeken az eszközökön központilag bekapcsolásra került egy második, egységesen UPC Wi-Free elnevezésű WiFi hálózat, amely teljesen elkülönül és független az egyéni előfizetők saját otthoni WiFi hálózatától, így sem az előfizetett sávszélességre, sem a havi adatforgalomra nincs semmilyen hatással. A két hálózat között nincs semmilyen kapcsolat, így az otthoni internetezést semmi sem zavarhatja meg.
Természetesen az ügyfeleknek lehetősége van arra, hogy a náluk bekapcsolt UPC Wi-Free hálózatot bármikor kikapcsolják. Azonban a UPC Wi-Free hálózat a felhasználók kölcsönösségén alapul, ezért a hálózat kikapcsolása esetén a felhasználói lehetőség is felfüggesztésre kerül, így a megosztást kikapcsoló ügyfelek sem fogják tudni használni máshol a UPC Wi-Free hálózatot.
Az otthoni privát hálózatot továbbra is teljes sávszélességen használhatja az eredeti előfizető, mivel a UPC Wi-Free-hez szükséges 2,5/0,5 Mbit/sec-os sávszélességet a UPC külön csatornán biztosítja.
Jelenleg hazánkban már több, mint 200000 hozzáférési pont működik, és a hálózat folyamatosan bővül. Mindemellett a szolgáltatás több külföldi országban is igénybe vehető.

További részletek és regisztráció a szolgáltatásra a UPC oldalán: http://www.upc.hu/kabel-internet/wi-free/
feltöltve: 2014. november 8.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek