Hírek - Windows 10 - most akkor hogy is van ez??? - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Windows 10 - most akkor hogy is van ez???

Kezd kiborulni a bili a Microsoft háza táján. Kiderült: nem minden úgy van, ahogyan azt korábban beharangozták.

Létezik a Windows 10. Egyelőre ennyi, amit viszonylag nagy biztonsággal állíthatunk, de most már a második hangzatos információról derül ki, hogy nem úgy van, ahogy a Microsoft korábban állította.
Lassan eljutunk oda, hogy a Windows 10 valójában csak egy a Microsoft által belső felhasználásra szánt operációs rendszer lesz, és a cégen belül is csak a felső vezetők használhatják.
Az operációs rendszer nem lesz annyira ingyenes, mint ahogy azt eredetileg beharangozták, és mint most kiderült, nem is július 29-én jelenik meg, tehát a cégóriás ismét nem tartja be az ígéretét.
Pontosabban mégis, hiszen először az Insider Preview program ötmillió résztvevője jut hozzá a végleges kódhoz, vagyis azok az emberek, akik már most is a rendszerrel kísérleteznek. A napokban megjelent 10159-es változat látszólag megjelenésre kész állapotban van. A Microsoft a tesztelők segítségével a hardver kompatibilitására igyekszik odafigyelni, és azoknak teszi elérhetővé az új rendszert, akiknél biztosan jól működnek a driverek. Bizonyos esetekben még arra is felhívják a felhasználó figyelmét, hogy a frissítés előtt konzultáljon egy alkalmazás vagy egy hardver gyártójával. Ha valaki kérte a frissítést, de a gépe nem elég jó hozzá, azt a program telepítés közben jelzi, és míg néhány esetben engedi folytatni, máskor addig nem lehet továbbmenni, míg nem cserélünk alkatrészt.
Elsőként majd a vállalati ügyfelek tölthetik le a Windows 10 Pro-t és a Windows 10 Home-ot, akik pedig több példányt licencelnek, a Windows 10 Enterprise-t és a Windows 10 Educationt szerezhetik be.
Kiderült azonban az is, hogy a Windows 10 néhány újítása, például nem lesz mindenki számára elérhető, mert a Cortanát eleinte csak bizonyos országokban vezetik be, a Windows Hello névre keresztelt 3D-kamerás beléptetés pedig - Micsoda meglepetés! - speciális hardvert igényel.
feltöltve: 2015. július 4.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek