Hírek - Eljött a várva várt nap... Tölthető a Windows 10! - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Eljött a várva várt nap... Tölthető a Windows 10!

Sokan várták már a napot, amikor a Microsoft új operációs rendszere elérhetővé válik. Hát elérkezett...

Az utóbbi időben sok hír és rémhír felröppent arról, miszerint nem biztos hogy időben megjelenik a Windows 10, ám a redmondi cégóriásnak csak sikerült tartania, amit beígért. A mai naptól kezdve le lehet tölteni az új Windows operációs rendszert, és meglepő módon nem csak azoknak, akik tesztelési céllal már használták a béta verziókat, hanem bárkinek. Ugyanis a Microsoft a saját weboldalán közzétett egy letölthető eszközt mind 32 bites, mind a 64 bites rendszerekhez. Ezek segítségével ISO formátumban letölthetjük, és pillanatok alatt USB-s telepítőmédiát vagy DVD-t készíthetünk a legújabb Windows-hoz.
Első telepítés alkalmával azonban regisztrációs kulcsot fog kérni a rendszer. Az új rendszert csak azok telepíthetik, akik rendelkeznek egy korábban megvásárolt hivatalos Windows 7 vagy Windows 8.1 operációs rendszerrel, mivel ezek telepítőkulcsaival lehet az új rendszert is beaktiválni. Ennek hiányában a Windows 10 csak 30 napig lesz használható, ezt követően viszont a rendszer működésképtelenné válik.
Természetesen a telepítőkészlet már tartalmazza a nyelvi fordításokat (így természetesen a magyar nyelvet) is.
Mindenképpen érdemes a telepítés előtt egy biztonsági másolatot készíteni meglévő rendszerünkről, hiszen ha valami a telepítés közben nem úgy alakulna, ahogyan az elvárható, ebből a mentésből bármikor visszaállíthatjuk a gépünket működőképes állapotba.

A hivatalos telepítőkészlet a következő linkről tölthető le:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
feltöltve: 2015. július 29.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek