Hírek - Önt is idegesíti a Windows 10 tolakodása? Ajánlunk egy megoldást... - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Önt is idegesíti a Windows 10 tolakodása? Ajánlunk egy megoldást...

Az utóbbi időben a Microsoft egyre agresszívebben próbálja a még korábbi operációs rendszereken tevékenykedő felhasználókra a legújabb rendszerét, a Windows 10-et erőltetni, sokan azonban nem szeretnének váltani. Elég azonban egy óvatlan kattintás, vagy egy nem jól beállított Windows Update, és hopp, máris megváltozik kedvenc rendszerünk.

És ekkor jön a nagy kérdés: mit tegyek?
Nos a jóhír, hogy aki még nem telepítette fel, annak van lehetősége kiiktatni az idegesítő felugró ablakokat. Ehhez csupán egy frissítést, a GWX-et (Get Windows X) kell eltávolítani. Ez nagyon könnyen megtehető, mindössze a Telepített frissítések között kell a KB3035583 jelölésű nem biztonsági frissítést megkeresni és eltávolítani. Az eltávolítás után a WindowsSystem32 mappán belül található GWX mappa maradványait le kell törölni. Ne feledjük, hogy egy újraindítást követően ezt a frissítést blokkolnunk is kell a Windows Update-en belül. Ez is nagyon egyszerű: mindössze jobb egérgombbal kell ráklikkelni, és a Frissítés elrejtését választani.
Ez azonban csak az első lépcsőfok. A redmondi cégóriás ugyanis az elmúlt napokban becsempészte a teljes Windows10 telepítőkészletet a Windows Update-be, mint ajánlott frissítést. Így akik nem figyelnek oda, nagyon könnyen feltelepíthetik akaratukon kívül is az új rendszert. Amennyiben ezt szeretnénk elkerülni, akkor az ajánlott frissítéseknél le kell tiltani a Windows10 update-et.

Ha mindezek ellenére mégis feltelepülne és nem tetszik az új rendszer, keressen bennünket bizalommal, szívesen segítünk.
feltöltve: 2015. december 21.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek