Hírek - Magyarok vagyunk vagy svédek? - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Magyarok vagyunk vagy svédek?

Az utóbbi két napban nagyon sok megkeresést kaptunk azzal kapcsolatosan, hogy az általuk használt Microsoft Outlook 2007 levelezőprogram valamilyen okból kifolyólag átváltott külföldi (talán finn vagy svéd) nyelvre. Ennek orvoslására próbálunk most egy kis segítséget nyújtani, ugyanis a hiba kiküszöbölhető.

A hiba oka egy biztonsági frissítés, melyet a szoftver gyártója adott ki. A KB4011086 kódjelzésű frissítés eltávolításával a probléma a legtöbb esetben 100%-osan megszűnik.
A Microsoft ugyan ezt a frissítést még szeptember 5-én publikálta, azonban az csak a mostani Patch Tuesday-be került be és települt automatikusan a felhasználók gépeire. A telepítést követően az Outlook közép/kelet-Európai nyelvi beállításait (ugyanis a hibát nem csak Magyarországról, hanem Szlovákiából, Lengyelországból, Romániából, Szlovéniából, de még Olaszországból is jelezték) a program valamiért teljesen átállította svédre. Ez ugyan elvileg csak az Office 2007-hez tartozó Microsoft Outlook 2007 programot érinti, azonban nemzetközi fórumokon több visszajelzés érkezett, miszerint a később megjelent Outlook 2010 esetében is tapasztalták ugyanezt a hibajelenséget.
A fent említett frissítés eltávolítását és a gép újraindítását követően az esetek 99%-ában mindenhol visszaállt az eredetire a beállított nyelv.
A Microsoft már tud a hibáról, azonban ennek ellenére a frissítést még nem vonta vissza, az még mindig szerepel az automatikusan telepítendő kritikus frissítések között. Remélhetőleg mihamarabb orvosolják a problémát, addig pedig ha bárkinek segítségre lenne szüksége, szívesen állunk rendelkezésükre. Érdeklődjenek elérhetőségeinken.
feltöltve: 2017. szeptember 14.
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek