Szolgáltatások - W-Comp Solutions - Teljeskörű számítástechnikai, informatikai és elektronikai megoldások

 
 


Elérhetőségeink:
 W-Comp Solutions Számítás-
   technikai és Elektronikai KFT.
  • székhely: 3300 Eger, Vasút u. 10.
  • telefon: (+36) 30 352-36-29
  • e-mail: info@w-comp.hu


Szolgáltatások

  - Számítógép-szerviz (akár helyszínen is!)
  - Alkatrészek, komplett PC-k, notebookok, táblagépek, kiegészítők és kellékanyagok forgalmazása
  - Szaktanácsadás (Hardver és szoftver)
  - Hálózatok tervezése, kivitelezése
  - Rendszergazdai tevékenységek
  - Szerverek telepítése, konfigurálása Linux és Windows alapokon
  - Rendszerfelügyelet
  - Analóg és IP alapú megfigyelőrendszerek kivitelezése
  - Riasztórendszerek kiépítése
  - Weboldalak készítése (webdesign, webprogramozás)
  - Web-hosting szolgáltatás
  - Domain regisztráció
  - Grafikai, nyomdai tevékenységek
  - Fotózás (Portfólió-, termékfotózás)
  - Híradástechnikai és elektronikai eszközök javítása


Szerviz szolgáltatásunkon belül vállaljuk asztali számítógépek (PC), notebookok és laptopok teljes körű javítását, legyen az hardveres vagy szoftveres hiba! Szervizünkben vagy akár az Ön Otthonában a helyszínen is!
Sok esetben (a hiba jellegétől függően) a helyszínen el tudjuk végezni a javítást, azonban ha a munkafolyamat hosszabb időt vesz igénybe, vagy alkatrész beszerzése szükséges, a meghibásodott készüléket beszállítjuk a szervizünkbe, majd a javítás elkészülte után vissza is tudjuk szállítani, újra üzembe helyezni!

Vállaljuk helyszínen történő internet kapcsolati hiba elhárítását, továbbá hálózati beállításokat és szereléseket! Legyen szó router vagy modem üzembe helyezéséről/beállításáról, internet megosztás beállításáról, vezetékes vagy vezeték nélküli hálózat kiépítéséről/beállításról, mi rendelkezésére állunk.

Felújítaná, lecserélné számítógépét? Kifogyott a festék a nyomtatóból? Nem működik az egér?
  Új és használt alkatrészek, komplett konfigurációk beszerzésében is rendelkezésére állunk.

Cégünk egyik fő profiljaként rendszergazdai szolgáltatásokat nyújt kis- valamint középvállalkozások részére is. Amennyiben fontos Önnek és cégének az adatok biztonságos tárolása, elérhetősége, a rendszer gyorsasága és stabilitása, ha elvárja hogy a rendszergazda a kifogások helyett a megoldásokat keresse, akkor ránk van szüksége! Igyekszünk a felhasználási igényeknek legmegfelelőbb megoldást megtalálni, amellyel nem csak az adatbiztonság, de a gördülékenyebb és gyorsabb munkavégzés is elérhető. Kérje egyedi árajánlatunkat, keressen bennünket bizalommal.

Vagyonvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek telepítésével, karbantartásával kapcsolatos igény esetén is állunk rendelkezésére. Legyen szó analóg (CCTV), AHD vagy IP alapú megfigyelőrendszerről, esetleg riasztó- vagy beléptető rendszerről, mi segítünk!

Mindezek mellett cégünk foglalkozik még weboldalak készítésével, és az ehhez tartozó technikai háttér biztosításával (web-hosting, domain regisztráció) is. Az általunk elkészített weboldalak a mai piaci igényeknek (és természetesen az Ön igényeinek is) maximálisan megfelelnek, modern webes megjelenést biztosítanak. Szükség esetén keresőoptimalizálásban is segítségére állunk. Kérje egyedi árajánlatunkat.
 
W-Comp © 2013 Minden jog fenntartva! Főoldal    ::    Szolgáltatások    ::    Árak    ::    Elérhetőségek